Önkormányzati képviselőjelöltjeink

Adjon az Isten!

Tisztelt szolnoki honfitársaink!

A közelgő önkormányzati választásokra készülve szeretnénk önöknek bemutatkozni.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Szolnok Városi Alapszervezetének önkormányzati képviselőjelöltjei vagyunk.

A várost eddig nem mi irányítottuk, de most arra készülünk, hogy új, tiszta erőként megjelenjünk a helyi közéletben is. Nincs könnyű dolgunk, de vállaljuk a megmérettetést! Szeretnénk elnyerni bizalmukat és figyelmükbe ajánlani programunkat, mely megerősíti azokat, akik eddig is bíztak bennünk, és meggyőzi azokat, akik eddig nem hallgattak jobbik eszükre!

Támogassanak bennünket szavazataikkal október 3-án az önkormányzati választáson a Jobbik Szolnokért!

Szebb Jövőt!

MÉSZÁROS ANDRÁS

44 éves, nős, jogi szakokleveles közgazdász, a Jobbik szolnoki alapszervezetének újjáalapító tagja vagyok, valamint a párt Közlekedési kabinetének tagja vagyok. Egy kis gyermekem van. 1997 óta élek az 1. számú választókerületben. Önkormányzati képviselőként elő kívánom mozdítani a Jobbik Radikális Változás című választási programjában leírt alapelveket, helyi vonatkozásban. Ezen belül a választókerületemre nézve sürgősen megoldandónak gondolom a közbiztonság erősítését, a bűnözés visszaszorítását, az utcai rendőri jelenlét erősítését. Tarthatatlan a közutak állapota, meg kell oldani a közterületek rendezését, a zöldhulladék megfelelő begyűjtését, elszállítását úgyszintén. Fontos feladatomnak tekintem a munkahelyteremtést, a városból történő elvándorlás megállítását. A város egekbe szökött hitelállománya ügyében a hitelezőkkel a feltételek újratárgyalását szorgalmaznám, az adósságszolgálati könnyítések érdekében. Megvizsgálnám - megfelelő pályázati források bevonásával - a környezetkímélő trolibusz-közlekedés meghonosítás lehetőségét városunkban.