4vk. képviselőjelöltje

KÉZÉR TAMÁS

Szolnokon 1978 óta, a középiskolai tanulmányaim kezdetétől élek. A mai napig ide köt családom, barátaim, itt dolgozom, itt született két lányom, majd válásom után új párra is itt leltem.

Hiszem, tenni kell a haza, a nemzet, városunk jövőjéért! Igaz magyar emberként, életem 46 éve alatt szerzett tapasztalatomat és tudásomat Szolnok lakóinak javára szeretném hasznosítani. Új alapokra kell helyezni a város közigazgatását. Megfelelő embert a megfelelő helyre! Mindent megteszek azért, hogy az adófizetők pénze a közjavát szolgálja, a Pletykafaluban is folyamatos legyen a rendőri jelenlét, felszámoljuk az illegális szemétlerakókat, a buszközlekedés képes legyen kiszolgálni a jogos igényeket. Ha Ön akarja, Én merem! Az ígérgetést váltsák fel a tettek! Jogunk van ahhoz, hogy városunkban emberhez méltó módon élhessünk, biztonságban, mindannyiunk megelégedésére és örömére. Kérem, szavazatával támogassa Szolnokon is a radikális változást!