5vk. képviselőjelöltje

SZABÓ KRISZTIÁN

5. számú választókerület

Szolnokon születtem 34 éve, jelenleg is itt élek. Gépészmérnök – mérnöktanár végzettséggel rendelkezem, és középiskolai tanárként dolgozom egy helyi szakközépiskolában. Szolnokot sosem hagytam el hosszabb időre, mindig itt voltam itthon.

Úgy tűnhet, az utóbbi időben megindult a város fejlődése, épülünk-szépülünk, de érdekelne, milyen áron. Mindannyiunknak tudnunk kellene, hogy ki- mit- miből! Önkormányzati képviselőként azért fogok munkálkodni, hogy az önkormányzat tevékenysége a kisemberek számára is átlátható legyen és városunk önellátó, önfenntartó, vállalkozó megyeszékhellyé váljon. Szeretném elérni, hogy a helyi magyar kisvállalkozások önkormányzati segítséggel újra felvirágozhassanak. Minden beruházáshoz tiszta versenyjogot kell kiharcolnunk, hogy a kiskirályként uralkodó cégek ne élősködjenek többé. Támogatásukat kérem a választásokon, hogy fiatalos lendülettel, a hagyományokat tisztelve vezessük városunkat egy Szebb Jövő felé!