6vk. 7vk. képviselőjelöltjei

NAGY GYULA

Polgármesterjelölt, a 6. számú egyéni választókerület önkormányzati képviselőjelöltje

47 éves szolnoki tanár vagyok, egyetemi diplomáimat az ELTE-n, és a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem, főiskoláimat az egri Eszterházy tanárképzőn és a Jászberényi tanítóképzőn végeztem. A kertvárosban élek, két gyermekem van. Jelenlegi munkahelyemen 23 éve dolgozom tanárként.

Mindig kiálltam mások érdekeiért, ezért is tevékenykedem a szakszervezeti és a Közalkalmazotti Tanács vezetőjeként. Hivatásom mellett gazdálkodással is foglalkozom. Az elmúlt 20 év hazug, szemfényvesztő, nemzetrontó politikája késztetett cselekvésre. 2009 márciusában csatlakoztam a Jobbik szolnoki szervezetéhez, egy éve vagyok az alelnöke. Szeretek városomban élni, és szívemen viselem jövőjét. Mindent megtennék, hogy tetszhalott állapotából kibillentsem. Célom a helyi gazdaság fellendítése, a kis- és középvállalkozások erősítése a civil szféra bevonásával. Helyben kell tartani a város pénzét, átláthatóvá tenni a gazdálkodást! Rendet és biztonságot Szolnokon! Tetteket végre a hangzatos szavak mögé! Tárjuk fel az igazságot, és számoltassuk el a felelősöket! Elég a sumák összekacsintásból, álláshalmozásból! A jó polgármester olyan a város számára, mint egy karmester. Ha rosszul vezényel, akkor hangzavar az eredménye, de ha jól dirigál, meghallhatjuk az igazi dallamot. Képviselve a Jobbik programját, a nemzet értékeit, céljait, ezek megvalósításáért fogok dolgozni a városi önkormányzatban. Remélem, hogy sikeres, az itt lakók megelégedésére szolgáló tevékenységemmel hozzá tudok járulni az értékes, szebb jövőhöz! Városunk újra nyerje el megillető helyét az országban, hogy lakosai büszkén vallják magukat szolnokinak!

KALOCZKAI SÁNDOR

36 éves, nős, két gyermekes családapa vagyok. Iskoláim elvégzése után fiatalságom meghatározó tényezője volt a családi vállalkozásunkban eltöltött tíz év, amelyen keresztül megtanultam, hogy mi a munka becsülete. Munkavállalóként két ízben is dolgoztam külföldön, ahol sok tapasztalatot szereztem. Feleségemmel 2001-ben Szandaszőlősön telepedtünk le, ahol azóta is boldogságban élünk gyermekeinkkel.

2001-ben érdeklődésem a politika irányába fordult, 2008-ban újjáalapító tagként beléptem a szolnoki Jobbikba. 2010-ben a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjeként választókerületemben a harmadik helyet értem el. Önkormányzati munka során fontosnak tartom a közügyek átláthatóvá tételét a városházán is, de még hangsúlyosabban szeretném képviselni a gyermeket vállaló fiatalság érdekeit. Ehhez kérem támogatásukat!