Kampányzárónk Szandaszőlősön

A szandaszőlősi időközi önkormányzati választási kampányzárónkon Vona Gábor elnök volt a vendégünk, telt ház mellett.

Kézér Tamás képviselőjelölt ismertette felvezetésként röviden a Jobbik legfontosabb elképzeléseit és ajánlatait a szandaszőlősieknek, köztük az autóbuszközlekedés sürgős javítását és két kritikusan balesetveszélyes útkereszteződés átépítésének szükségét.

Ezt követően Vona Gábor tartott egy kb egyórás előadást, melyen a belpolitikai helyzetet tekintette át. Kiemelte, hogy jelenleg a megfelelési kényszertől hajtott pártok és politikai erők, továbbá egyes vallási közösségnek álcázott cionista gyűlölködő érdekcsoportok teljes letámadást indítottak a folyamatosan erősödő nemzeti párt ellen. Itt azonban láthatólag súlyos öngólt lőttek: ugyanis a választópolgárok is közül is egyre többen vehetik észre, hogy kinek fontos Magyarország és az ország elemi érdekeinek védelme és kik álltak egy színpadra "Együtt Jeruzsálemért".

A párt elnöke az ország megmaradásának a zálogát öt fontos sarokpont felülvizsgálatához, illetve ezek megoldásához kötötte. Ezek az államadósság, az Európai Unió, a cigányokkal történő együttélés, a korrupció felszámolása és a gazdaság talpraállítása.
Ezen öt témakör mentén fejtette ki a párt álláspontját részleteiben. Az előadásának az anyagát hamarosan teljes terjedelemben közzétesszük.

Az előadás után a közönség kérdéseire válaszolt Vona Gábor.

A jól sikerült, mintegy 3 órásra nyúlt lakossági fórumon kb. 200 fő vett részt.

A Szolnok Városi Televizió hírműsorának tudósítása az eseményről

Ez pedig a karcagi Jobbik TV filmje