Kopjafákat avatott az 1919-es judeobolsevik terror áldozatainak emlékére a szolnoki Jobbik

Miközben a Fidesz nagykoalicióban koszorúzott a kommunistákkal és a cigányokkal nemrég a szolnoki tiszaligeti bolsevik szörnyemlékműnél, a Jobbik az 1919-es vörös zsidó terror áldozataira emlékezett ehelyett és kopjafákat avatott a szolnoki temetőben az emlékükre.

51 ismert áldozata van Szamuely-Sámuel Tibor és zsidó terrorbandája szolnoki 1919-es látogatásának. Eddig a megmaradt síremlékeik elhanyagoltan, gondozatlanul feküdtek a szolnoki temetőben. A Jobbik szolnoki szervezete pár napja megtisztította és rendbetette e sírokat és 2 db kopjafával is megjelölték a legyilkolt áldozatok nyughelyét.

A felállított kopjafákat a mai napon felavatta Murányi Levente, a párt alelnöke, majd Máthé György esperes plébános áldotta meg őket és mondott imát az összegyűlt hazafiakkal az elhunytakért.

Mivel a temetőben nem volt hangosítás, ezért az alábbi, a Szent Korona Rádió által készített hanganyag helyenként gyenge, emiatt olvasóink megértését kérjük. A hangfelvétel letölthető innét : http://szentkoronaradio.com/node/121554