Polgármester jelöltünk

Polgármesterjelölt, a 6. számú egyéni választókerület önkormányzati képviselőjelöltje

47 éves szolnoki tanár vagyok. Jelenlegi munkahelyemen 23 éve dolgozom. Egyetemi diplomáimat az ELTE-n, és a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem, főiskoláimat az egri Eszterházy tanárképzőn és a Jászberényi tanítóképzőn végeztem. A Kertvárosban élek, két gyermekem van.

Soha nem viseltem el az igazságtalanságot, ezért is álltam ki mindig mások érdekeiért. Szakszervezeti és Közalkalmazotti Tanácsi vezetőként is hosszú évek óta ebben tevékenykedem. Hivatásom mellett húsz éve gazdálkodom, így tapasztalatokat szereztem a mezőgazdaság terén is. Az elmúlt évek hazug, szemfényvesztő, nemzetrontó politikája késztetett elhatározásra. 2009 márciusában csatlakoztam a Jobbik szolnoki szervezetéhez, s egy éve vagyok az alelnöke. Szeretek városomban élni, és szívemen viselem jövőjét. Célomnak tekintem a helyi gazdaság fellendítését, a kis- és középvállalkozások megerősítését a civil szféra bevonásával. Helyben kell tartani a város pénzét, átláthatóvá tenni a gazdálkodást! Rendet és biztonságot Szolnokon! Tetteket végre a hangzatos szavak mögé! Tárjuk fel az igazságot, és számoltassuk el a felelősöket! Elég a sumák összekacsintásból, és álláshalmozásból! A jó polgármester olyan a város számára, mint egy karmester. Ha rosszul vezényel, akkor hangzavar az eredménye, de ha jól dirigál, meghallhatjuk az igazi dallamot. Képviselve a Jobbik programját, a nemzet értékeit, céljait, ezek megvalósításáért szeretnék dolgozni a városi önkormányzatban. Remélem, hogy sikeres, az itt lakók megelégedésére szolgáló tevékenységemmel hozzá tudok járulni az értékes, szebb jövőhöz! Városunk újra nyerje el őt megillető helyét az országban, hogy lakosai büszkén vallhassák magukat szolnokinak!