Szervezzük az ifjúsági tagozatot

A Jobbik Ifjúsági Tagozat a 14-30 év közötti ébredő magyar ifjakat szólítja magához! A tagozat célja egy fiatalos, összetartó társaság kialakítása, hogy együtt még jobban megismerhessék a magyar múltat és jelent, a kultúránkat, hagyományainkat. Feladatunk, hogy Magyarország számára tettre kész fiatalokat neveljünk ki, legyen szó a magánéletről, a civil közéletről, vagy a szakmai fejlődésről. Fontos feladatunknak tartjuk továbbá a következő politikai generáció kinevelését és oktatását a Jobbik Magyarországért Mozgalom számára. Bebizonyítjuk, hogy a magyar ifjak összetartanak minden körülmények között, éljenek határon innen vagy határon túl. A jelenlegi rendszernek szüksége van ránk, határozott identitástudattal rendelkező, testében-lelkében egészséges fiatalokra. Fiatalként belelátunk olyan, generációnkat érintő dolgokba, problémákba, amelyeket az idősebb generációk: szüleink, nagy szüleink nem érthetnek. IT tagként tapasztalatot szerezhetsz, és a megszerzett tapasztalatokat hasznosítva jobbá teheted környezetedet!

Jelentkezni lehet Nagy Sándornál, a városi alapszervezet alelnökénél, a 70/2423860 számú telefonon, vagy a szerdai fogadóóráinkon az irodánkban.